Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

All Content in vRealize Automation Tools

older | 1 | .... | 405 | 406 | (Page 407) | 408 | 409 | .... | 418 | newer

    0 0
  • 10/13/18--21:29: vRA directory sync issue
  • Can someone suggest me how to fix the vRA Connector sync issue on vrealize automation 7.3.

     

    VMware  support team suggested me to recreate connector  by deleting existing, is it viable option???


    0 0

    The full enterprise installation has completed and all services are running. All functionality appears to work but the primary node displays the following on the console page. Would like this message to clear before performing any additional config.

     

    Capture.PNG

     

    The boot.msg log shows the following at the end of the log

     

     

    Xenon sync service successfully started.

    <notice -- Oct 15 15:29:09.96558000> 'xenon-sync-service start' exits with statu                                                                                                                     s 0

    Master Resource Control: runlevel 3 has been reached

    Failed services in runlevel 3: elasticsearch

    <notice -- Oct 15 15:29:09.105596000> killproc: kill(555,3)


    0 0

    vra.PNG

    VMware vRealize Automation 7.4 focuses on helping customers achieve consistent operations, greater productivity and faster time to value. This latest release will feature new modern consumption and service delivery capabilities, enhanced multi-tenancy and increased product integration.

     

    vRealize Automation 7.4 focuses on enhanced usability to help customers achieve consistent operations, greater productivity and faster time-to-value. This release continues the trend of delivering a broad range of new capabilities, including modernized consumption and service delivery, multi-tenancy and deeper cross-product integration.

     

    Simplify Service Requests,
    make it easy for your users to consume cloud services
    With Custom forms for vRealize Automation catalog items, we are enabling true self-service. End users does not need to be immersed in all the technical details required for provisioning cloud services. In many cases they may not have the specific details. With customizable high-level inputs, we can abstract technical details, things like CPU and memory, and expose simple t-shirt sizes for services (such as Small Medium Large)

     

    Benefits:
    DIY Request form customization- No PS No Docs
    Applying Easy and yet rich customizations
    Reducing BP Spraw by adapting the BP form to different LOBs
    Use Request Form with Modern Look and Feel

     

    GUI Based Form Designer
    Customize BP Params and Building blocks via Drag & Drop experience
    Change Control types
    Apply CSS
    Dynamically show/hide/filter values
    Auto-fill and set default values
    Set Field Dependencies
    Apply Constraints (Mina/Max/Mandatory)
    Custom Field validation
    Browser side calculation and regex support
    Context Help
    Regex validation
    Call out vRO actions
    Auto generate Custom form from your BP
    Export/Import in JSON format


    0 0

    Hi :

         I am trying software components with my blueprint.

     

         I can confirm that my .Net 3.5 have been installed, and i have my template prepared by following this. Prepare a Windows Reference Machine to Support Software

     

          but my server provision failed with timeout.

     

         when i login to check the logs. it shows "C:\opt\vmware-appdirector\agent\appd.properties not detected"     

        

         i can see the service is started.

        

         Did i miss anything?

     

         Any comments would be highly appreciated.   Thanks.


    0 0
  • 10/16/18--06:36: Unable to get VRA dashboard
  • Hi ,
         Whenever i am clicking on the vRealize Automation console showing that this site cant't be reach once it is disappear
    No internet window coming actually i have internet access also can you please suggest me something so that i can resolve this
    problem.

     

    Thanks,
    Shaikh


    0 0

    Hi,

     

    Based on a post I found online I've created a custom hostname prefix on request event. The prefixes are defined by the Project Manager, so we need the hostnames to be manually assigned on request. There are constraints and I have a regex checking that.

     

    So far, so good. When a customer request a new deployment, they already have a defined hostname prefix, and the workflow sets the numeric value automatically.

     

    The issue that I have is that this is happening befor OU placement. So, If someone asks for a new VM, the automatic name generated by vRA is, lets say, web-01, but then there is an event that triggers the name change to projectx-01 the VM gets created with that VM name and Hostname but on the Active Directory a new computer is created with "web-01", and deleted when the deployment is destroyed.

     

    How can I get the rename event to happen before the OU placement?

     

    Thanks in advance.


    0 0

    Hi,
    I have tried to login from VRA 7.4.0 to embedded VRO showing
    "Invalid user/password" i am using same User/password which
    i uesd to login VRA 7.4.0 .

     


    Thanks,
    Shaikh


    0 0

    Hi!

     

    I'm trying to find a way to run "Reconfigure" action in the vRO to change network portgroup for my machine (and script some stuff-related changes in my environment, of course). It seems easy with other actions (like snapshots, power on/off" but not with this one. I figure out to get "Form", but when I tried vCACCAFERequestsHelper.getRequestFormForResourceAction(Reconfigure) i got "Form" i know nothing to do with It is wrapped LiteralMap/lang.Iterable bla-bla...

     

    var fields = vCACCAFERequestsHelper.getFormKeys(form) ----- Fields = provider-MachineName,provider-machineId,provider-operationId

     

    So, anybody knows the right direction to crack this quest?

     

    daphnissov - you are the expert with this "dark magic" - would appreciate any thoughts/help!


    0 0

    I am having this issue where i am trying to search on the DN where i have more than 1000 groups on AD. I am using LDAP to connect, also tried using Global Catalog on port 3268, pointing to the entire domain or to only one Domain Controller.

     

    This is the only thing i see on the horizon.log:

     

    com.vmware.horizon.connector.management.rest.resource.connectorops.DirectoryGroupsResource - command.execution.failed

     

    Thanks


    0 0

    Mentioned error i am getting while configuring ops manager. so please assist me on this.

     

    {"type": "step_started", "id": "bosh_product.deploying"}

    ===== 2018-10-17 12:03:54 UTC Running "/usr/local/bin/bosh --no-color --non-interactive --tty create-env /var/tempest/workspaces/default/deployments/bosh.yml"

    Deployment manifest: '/var/tempest/workspaces/default/deployments/bosh.yml'

    Deployment state: '/var/tempest/workspaces/default/deployments/bosh-state.json'

     

     

    Started validating

      Validating release 'bosh'... Finished (00:00:00)

      Validating release 'bosh-vsphere-cpi'... Finished (00:00:00)

      Validating release 'uaa'... Finished (00:00:02)

      Validating release 'credhub'... Finished (00:00:01)

      Validating release 'bosh-system-metrics-server'... Finished (00:00:02)

      Validating release 'os-conf'... Finished (00:00:00)

      Validating release 'backup-and-restore-sdk'... Finished (00:00:04)

      Validating release 'bpm'... Finished (00:00:01)

      Validating cpi release... Finished (00:00:00)

      Validating deployment manifest... Finished (00:00:00)

      Validating stemcell... Finished (00:00:04)

    Finished validating (00:00:18)

     

     

    Started installing CPI

      Compiling package 'ruby-2.4-r4/0cdc60ed7fdb326e605479e9275346200af30a25'... Finished (00:00:00)

      Compiling package 'iso9660wrap/82cd03afdce1985db8c9d7dba5e5200bcc6b5aa8'... Finished (00:00:00)

      Compiling package 'vsphere_cpi/e1a84e5bd82eb1abfe9088a2d547e2cecf6cf315'... Finished (00:00:00)

      Installing packages... Finished (00:00:01)

      Rendering job templates... Finished (00:00:02)

      Installing job 'vsphere_cpi'... Finished (00:00:00)

    Finished installing CPI (00:00:03)

     

     

    Starting registry... Finished (00:00:00)

    Uploading stemcell 'bosh-vsphere-esxi-ubuntu-xenial-go_agent/97.19'... Skipped [Stemcell already uploaded] (00:00:00)

     

     

    Started deploying

      Creating VM for instance 'bosh/0' from stemcell 'sc-6f2a8155-8119-408c-a93a-fc9b3efc0efb'... Finished (00:00:22)

      Waiting for the agent on VM 'vm-8604384e-4d5e-4e13-99a5-7db9817f0596' to be ready... Finished (00:00:23)

      Attaching disk 'disk-4abae2c2-d550-4ab7-af44-2b366f3cd149' to VM 'vm-8604384e-4d5e-4e13-99a5-7db9817f0596'... Failed (00:00:09)

    Failed deploying (00:00:55)

     

     

    Stopping registry... Finished (00:00:00)

    Cleaning up rendered CPI jobs... Finished (00:00:00)

     

     

    Deploying:

      Creating instance 'bosh/0':

        Updating instance disks:

          Updating disks:

            Deploying disk:

              Attaching disk in the cloud:

                CPI 'attach_disk' method responded with error: CmdError{"type":"Bosh::Clouds::DiskNotFound","message":"Could not find disk with id 'disk-4abae2c2-d550-4ab7-af44-2b366f3cd149'","ok_to_retry":false}

     

     

    Exit code 1

    ===== 2018-10-17 12:05:11 UTC Finished "/usr/local/bin/bosh --no-color --non-interactive --tty create-env /var/tempest/workspaces/default/deployments/bosh.yml"; Duration: 77s; Exit Status: 1

    {"type": "step_finished", "id": "bosh_product.deploying"}

    Exited with 1.


    0 0

    Hi all - long time listener, first time caller.

     

    I'm running into this message again, it first popped up in vRA 7.2, and then recently resurfaced in vRA 7.3. The message occurs after importing the XML file and committing the update set, and then attempting to configure the OAUTH settings under basic configurations.

     

     

    Version 7.3.0 build 5604410

    ServiceNow Jarkarta3.0

    Version of the ITSM plugin - 3.0

     

    The_reference_to_entity__sysparm_category__must_end_with_the_____delimiter__-_Inbox.png

    Thanks in advance!


    0 0

    Hi all,

    i have installed vRA 7.4 and configured the connection with vCenter Server (Endpoint test connection works!).

     

    Then i try to deploy a simple empty VM but the request failed with the messages here below.

     

    Anyone can suggest me how to solve this?

    i have attached 2 images...

    Thanks

    Alex

     

    The custom property named VMware.VirtualCenter.OperatingSystem is required


    0 0

    Hello,

     

    I've updated from 7.4 to 7.5. a lot on improvement from a User Interface standpoint. I think the deployments page is great except for the filter aspect.

     

    before you had a drop down to change default view (only owns deployments) to business groups ones. my customers are kind of complaining about the need to clear the filters every time they want to access a deployment that is not owned by themselves.

     

    someone know if we can change the filter default selection?

     

    it would be very appreciated by my customers.

     

    thanks

     

    Eric


    0 0

    As the title said guys! I have vRops but don't use it so much so strugglin where to see this.


    0 0

    I cannot install the vra guest agent on Fedora 28.

     

    Anyone here who can help me?


    0 0

    Hello team,

     

    we want to move the VM's from a vCenter & Reservation (NetworkProfile & Datastore).

     

    move_nextGen.png

     

     

    We have found this documentation (Create an Action to Migrate a vSphere Virtual Machine With vMotion) but I think with this method the VM's doesn't move of her currently reservation.

     

    Do you have an idea to process this migration to an other vCenter & Reservation (NetworkProfile & Datastore) ?

     

    Thx for your help.


    0 0

    Hi ALL,

     

    As per customer need we provide them Custom Host Name Workflow so can they deployed machine as per there naming convention.

     

    but the problem is if we attached AD OU Policy to blueprint/Business Group then Virtual Machines are Created in Default OU instead of required one.

     

    if we deploy machine without custom host name workflow then virtual machines are successfully created in required OU.

     

    If anyone having Same issue please guide/help us to come out of this issue.

     

    Please Suggest.

     

    NOTE: Customer is not ready to run script in custom spec of vCenter server for same.


    0 0
  • 10/20/18--09:46: Why does vmware quit?
  • I decided to transfer my vmware guest to a new host after my pc format. However, when i try to load the vmdk file, vmware quits while loading? What is the fix to this?


    0 0

    Hi,

    I'm attempting to install the ServiceNow vRealize plugin (i.e. "VMware_vRealize_Automation_ITSM_Scoped_Plugin_4_0") on my Kingston instance (Build tag: glide-kingston-10-17-2017__patch9-09-05-2018) but getting these errors:

     

    "Could not find a record in sys_user for column run_as referenced in this update"

    "Could not find a record in sys_user for column user referenced in this update"

     

    I can see that Users in my instance do NOT have either the "run_as" or "user" columns.

    I can also see several "run_as" options in the available list (e.g. "API Stats Scheduled Script Execution->Run_as", "Audit->Run as")

    And several "user" options (e.g. "Audit->Run as", "Bookmark->User")

    But, which ones to use?

     

    Anyone got a fix for this?

     

    Thanks in advance.

     

    Peter

     


    0 0

    I am trying to setup a new VRA 7.3 configuration.  I have gotten everything so far configured but now when I try to run the vsphere initial setup in the catalog it gets to the point where it is validating the endpoint connection settings and then I get the following error.  TypeError: Cannot read property "childEntity" from undefined (Dynamic Script Module name : getAllComputeResourceForVimHost#6).  Any ideas on this would be greatly appreciated. 


older | 1 | .... | 405 | 406 | (Page 407) | 408 | 409 | .... | 418 | newer