Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

All Content in vRealize Automation Tools

older | 1 | .... | 404 | 405 | (Page 406) | 407 | 408 | .... | 418 | newer

    0 0

    Hi All,

     

    I would like to know how to request a Catalog Item within VRA using Cloud Client

     

    vra catalog request submit --id Red Hat--groupid ITSystem --reason TestMachine

     

    But how do i give the Request a HostName  / IP Address / What Network it should be placed and  DataCentre ?


    0 0

    Hello Guys

     

    In VRA 7.4 exist a XaaS Blueprint where RRHH send notifications to the employee. The process have approval policies before of send to users.

     

    My question is who I can create a Dropdown with the mailing list? I search information but without results.

     

    Thanks for your help.

     

    Regards

     

    Sebastian


    0 0

     

    We have integrated ITSM 4.0 version to SNOW Kingston.

     

    When I run the Import Jobs, I see these errors:

     

    “REST call error found inside VRASNImportCatalog.preImportCatalog: Method failed: (/catalog-service/api/catalogItems) with code: 401 - Invalid username/password combo”.

     

    REST call error found inside VRASNImportCMDB.reconcileCMDB for pagination: Method failed: (/catalog-service/api/consumer/resources) with code: 401 - Invalid username/password combo

     

    The authentication is successful as I could see the Catalog Category names appearing. However, I am unable to see the Catalog Items due to the above errors.

     

    Please suggest if you have any workaround or solution.

     

    Regards,

    Sasidhar.


    0 0
  • 10/05/18--13:47: Validate Hostname in VRA
  • Hello Guys

     

    In VRA 7.4 have blueprint where the user select cluster, vlan, storage and now need enter the hostname manually.

     

    The problem that arises is that they have entered VM names that exist in vCenter and the process fails, so I need to know if there is a form or a workflow that allows me to validate if the hostname entered exists before sending the request. Example, if you enter as hostname vmtest01, validate that no vm with that name is created.

     

    I appreciate your help to know if there is a way to validate the above.

     

     

    Thank you

     

    Sebastian Antunez N.


    0 0

    Hi ,

     

    We create a custom property like below

    VMware.Attribute1.Name & VMware.Attibute1.Value for custom annotation and attached it blueprint

     

    after deployment it is not reflecting in vCenter Virtual Machine .

     

     

     

     


    0 0

    Hello, I have a question. I read a document in VMware page. Then I want to know : " What each component in vRA do when a user request a VM on web vRA". Example: when user click submit, what component do first ?  components is model manager, DEM... 


    0 0
  • 10/07/18--05:21: vRA vs vRO
  • Điều gì khác biệt giữa vRO và vRA. Điều gì sẽ xảy ra nếu vRA không có vRO? Điều gì khác khi triển khai vRO bên ngoài và vRO nội bộ trong vRA?


    0 0

    Hey all, I'm trying to deploy a blueprint that requires some of the VMs to be deployed with the same IPs over and over so I'd like to put them on (what in vCD would have been) a vApp type network.  I can't seem to find a similar construct in vRA where a virtual wire or port group gets deployed on demand for the specific blueprint.  I may end up having to use some sort of isolation concept in vRA?  Thoughts?

     

    VM1 (Jump Host) - Public Network, vApp Network

    VM2 - vApp Network

    VM3 - vApp Network

    VM4 - vApp Network


    0 0

    Hi,

     

    I am working with vSphere integrated containers with vRA with the help of virtual container host, I have created a template for a multi-tier application (voting app),  as per the app requirement, I have defined volumes as shown in the image:

    After provisioning the application I am receiving the below error.

     

    error:

    Service https://xxxx:2376/v1.21/containers/create?name=db-mcm1189-50060072151 returned error 400 for POST. id 52781319; Reason: Bad request error from portlayer: vSphere Integrated Containers does not support mounting directories as a data volume.

     

    Please help to resolve this issue or if we have any other way of achieving the same target.

     

     

    Thanks in advance!!


    0 0

    Hello,

     

    We installed vRA7.5 and have Kingston ServiceNow.  I've installed the 4.0 plugin for Kingston and went through basic configuration and client registration. I can also login through ServiceNow to get to vRA with the necessary redirect.  When we execute the scheduled import items vRealize-Automation-AuthGenerator , vRealize-Automation-ImportCatalogItems , vRealize-Automation-ImportServicesAsCategories, etc. the vRA plugin logs indicate a login failure - Invalid username/password combo.  I have verified I'm able to curl a bearer token and access the api resources on the vRA server inclusive of requesting catalog and submitting requests.  We are not using the default vphere.local tenant so maybe that has something to do with it?  Also, the tenant we're attempting to access has active directory integrated for authentication\authorization.  We have a couple of vsphere.local accounts that are also administrators in this tenant.

     

    One that I'm not sure should or should not be populated with data is the x_vmw_vmware_vrasp.vrasn.api.Auth.Token property in System Properties.  I have not been able to get any value listed here when executing the AuthGenerator import.  I've verified the user configured in basic configuration has been added into the appropriate business group as well.  Should the api.Auth.Token property have a bearer token updated by one of these import tasks?

     

     

    Exception caught inside VRASNAuthGenerator.updateAuthToken: JavaException: java.lang.SecurityException: Illegal access to package_private script include JSUtil: caller not in scope rhino.global

     

    REST call error found inside VRASNImportCMDB.reconcileCMDB for pagination: Method failed: (/catalog-service/api/consumer/resources) with code: 401 - Invalid username/password combo


    0 0
  • 10/08/18--04:53: Installation 7.4 Failed
  • Installation Failed for vRA 7.4 in the Web configuration stage, I revert IaaS server snapshot but when I tried to retry the installation again the faced the following error related to Certificates:

     

    Message: Command execution failed. Error: An item with the same key has already been added.

     

    Description:

    System.ArgumentException: An item with the same key has already been added.

       at System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)

       at System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)

       at VMware.IaaS.Management.Agent.CommandFrameworkService.d__10.MoveNext()

     

    Output:

    {

        "executionOutput": "Installing certificate...\r\nCertificate installed successfully.\r\nExecution time:00:00.032\r\n"

      }


    0 0

    When we want to try vRealize operations manager, we get an error in the post-deploy configuration.

     

    the error message is Unable to set the initial password. the initial password can only be set once


    0 0

    Hi everyone

     

    I'm using the Infoblox Plugin version 4.3 and vRA 7.3. Somehow the workflow "Create IPAM connection" doesnt like, if I enter the FQDN of the infoblox hostname. I always get the following error:

     

    Error in (Workflow:DEBUG IPAM / Update Cache (item3)#3) An error has occurred while saving IPAM connection. Detail: Host name [server-01.domain.local] is invalid.

    [2018-10-09 11:03:39.991] [E] Workflow execution stack:

    ***

    item: 'DEBUG IPAM/item3', state: 'failed', business state: 'null', exception: 'An error has occurred while saving IPAM connection. Detail: Host name [server-01.domain.local] is invalid. (Workflow:DEBUG IPAM / Update Cache (item3)#3)'

    workflow: 'DEBUG IPAM' (2c154f07-44ac-4420-a947-777558a943bd)

    |  'attribute': name=attrInputConnection type=InfobloxIPAM:IpamConnection value=dunes://service.dunes.ch/CustomSDKObject?id='Infoblox2'&dunesName='InfobloxIPAM:IpamConnection'

    |  'attribute': name=password type=SecureString value=__NULL__

    |  'attribute': name=api type=InfobloxIPAM:IpamApiType value=dunes://service.dunes.ch/CustomSDKObject?id='WAPI'&dunesName='InfobloxIPAM:IpamApiType'

    |  'no inputs'

    |  'no outputs'

    *** End of execution stack.

     

    Before he throws the error, all checks agains the Infoblox provider are successful. As soon as I enter only the hostname it works. The function which generates the error is this one:

     

    var attrTestConnection = connectionManager.saveConnection(attrInputConnection);

     

    Anyone has a clue why?

     

    Cheers Philippe


    0 0

    vra-snow issue.jpg

    Good day.

     

    Can someone help on the issue I'm facing with vRA-ServiceNow Integration?

     

    I'm getting this error message when triggering a request from servicenow:

     

     

    REST call error found inside VRASNRequestUtil.getTemplateViaRest: Method failed: (/catalog-service/api/consumer/entitledCatalogItems/ecc38dd7-6484-462a-ab84-2e6ba14c2771/requests/template) with code: 401 - Invalid username/password combo

     

    Thanks

    Joanne


    0 0

    Hi Team,

     

    How to change VM ownership by workflow.


    0 0
  • 10/10/18--14:33: vRA 7.5 destroy stuck at 99%
  • We recently upgraded to vRA 7.5. Of course there have been a couple of strange things but this is the first time that destroying a VM has gotten stuck. Does anyone have an idea on where to look?


    0 0

    vmware kb  56618

     

    This is a cumulative HF, which includes all fixes already provided in HF1 to HF5

     

    Resolved Issues

    Symptoms (or related KB Article)

    Patched in HF Release Resolved in Version
    Cannot change lease of an expired deployment In some situations you might not be able to change the lease on expired deployments. HF6 TBD
    When there is partially successful Scale-out operation on a nested BP deployment and retry to
    scale-out again, the scale-out request form will hang with the error at the backend in the vRA server log
    When there is partially successful Scale-out operation on a nested BP deployment and retry to
    scale-out again, the scale-out request form will hang with the an error similar to the below in the vRA server log:

    "[UTC:2018-07-18 03:00:23,964 Local:2018-07-18 03:00:23,964] vcac: [component="cafe:composition-service" priority="WARN" thread="tomcat-http--48" tenant="qe" context="NIvdnw9D" parent="" token="NIvdnw9D"] com.vmware.vcac.composition.service.data.impl.BlueprintEvaluationContext.processFieldPath:387 - Cannot find value for field path [machine~_cluster]. No entry for field segment [Current field-id [machine], current field path [machine], remaining field path: [_cluster]]"
    HF6 7.5
    Requests for 20 instances of a Windows blueprint, most instance fail with 'optimistic locking failed' message For blueprints with large numbers of components and complex dependencies between them - and hence very complex execution plans - the task notification sometimes failed with a StaleObjectStateException or ObjectOptimisticLockingFailureException if multiple completion notifications were sent to the same waiting task at roughly the same time.  A sample error would look similar to the following:

    org.hibernate.StaleObjectStateException: Row was updated or deleted by another transaction (or unsaved-value mapping was incorrect): [com.vmware.vcac.composition.domain.ComponentRequest#df3ac7e3-7663-408b-9331-5609f1ccf323]
    2018-08-15 03:27:23,999 vcac: [component="cafe:composition-service" priority="ERROR" thread="composition-service-subscrAmqpExec-9" tenant="vsphere.local" context="f1GmUY5l" parent="VGCxpFUw" token="K0z6gF8r"] com.vmware.vcac.platform.service.util.TransactionRetryAspect.execute:45 - Maximum number of attempts (3) reached
    2018-08-15 03:27:24,001 vcac: [component="cafe:composition-service" priority="ERROR" thread="composition-service-subscrAmqpExec-9" tenant="vsphere.local" context="f1GmUY5l" parent="VGCxpFUw" token="K0z6gF8r"] com.vmware.vcac.composition.service.impl.ComponentRequestCompletionServiceImpl.updateDependentCRs:278 - Error during attempt to notify dependent CRs of a CR completion. Marking parent BR failed. CR id: f0030c4b-2347-472c-90d6-22a7da27f2e3, BR id: 722f09f9-1606-474e-ae12-9bd5e3b71d94
    org.springframework.orm.ObjectOptimisticLockingFailureException: Object of class [com.vmware.vcac.composition.domain.ComponentRequest] with identifier [df3ac7e3-7663-408b-9331-5609f1ccf323]: optimistic locking failed; nested exception is org.hibernate.StaleObjectStateException: Row was updated or deleted by another transaction (or unsaved-value mapping was incorrect): [com.vmware.vcac.composition.domain.ComponentRequest#df3ac7e3-7663-408b-9331-5609f1ccf323]
    HF6 7.5
    When trying to complete new request form, the wizard returns to the initial request screen If there are errors with a field that is not visible, xaas pages do not navigate linearly (next takes you to the following page).  Rather, it takes you to either an empty page or to the first page.  This is because custom validation errors are beind tried to be rendered for an inivsible field, for which a user has no direct action. HF6 7.5
    Users cannot see owned items when Owned By Me is selected. If the values in 'requestedby' and 'requestedfor' fields are changed in a case insensitive way (eg: 'user@domain.local' to 'UsEr@Domain.LocaL'), catalog-server treats the two values as distinct users and doesn't show the appropriate catalog items to the user under the Items tab. HF6 7.5

    Missing request schemas for machine day-2 operations create-snapshot and change-lease.

    An HTTP error, 404 (Not Found) is returned, instead of a valid schema, when using the vRA REST API to obtain the request schemas for the machine-level, day-2 operations, "Change Lease" and "Create Snapshot".
    REST API in question:

    https://{{VA}}/catalog-service/api/consumer/resources/{{RESOURCE_ID}}/actions/{{DAY_2_ACTION_ID}}/requests/schema

    where VA is the vRA URL, RESOURCE_ID is the vRA identifier for the machine and DAY_2_ACTION_ID is the vRA identifier for either the "Change Lease" or "Create Snapshot" machine-level, day-2 operation.

    This issue will not affect users using vRA via the vRA UI. Only REST API users are affected.

    HF5 7.5

    ASD creates two duplicate workflow items for same request.

    A XaaS blueprint with user interaction sometimes results with two manual user actions instead of one. The issue only appears in HA environment.
    Reason: Synchronization problem between the nodes.

    Workaround: Switch to single node environment

    HF5 7.5

    vCenter new machine name cannot be found in items search page.

    If the machine name is changed directly on vCenter then a state data collection is run right after, then the new name appears in the items page but cannot be found via search. 

    Exception:
    If the state data collection was run after the machine name changed at the endpoint, but before the hotfix was applied, the new name will not appear in the items search page.

    Workaround: After the fix is applied, change the machine name again in the vCenter endpoint, run state data collection. Confirm that the new name appears in the items search page. Then change the machine name again to the desired name at the vCenter endpoint. Run state data collection. Now the desired name will appear on the items search page.

    HF5 7.5

    Capacity alert emails are not sent.

    Capacity alert emails are not sent.

    HF5 7.5

    When adding multiple disks during reconfigure operation, of day 2 operation, "xxxxx.vmdk already exists" error returns if reservation is on a single datastore (No SDRS is used in reservation).

    Error message:
     
    "Reconfigure virtual machine [virtual machine name]. Cannot complete the operation because the file or folder [data store] xxxxxxxx_x.vmdk already exists"

    HF5 7.5

    Switching between form pages can be slow when a workflow is created with many inter-field dependencies and custom validations for workflow inputs.

    This behavior is caused by excessive custom validation of workflow inputs.
     
    Removing the custom validations of the workflow inputs significantly speeds up the switching between form pages.
     
    The the execution of custom validations will be disabled when next page button is pressed. The custom validations will still be executed when Submit button is pressed. When a field value is modified, custom validations for that field will also be executed, but for that field only.

    HF5 TBD

    Provisioning fails when deploying an OVF template with additional disks to an SDRS cluster.

    If a blueprint component uses the ImportOvfWorkflow, and at least one additional disk has been added to to it, provisioning will fail with a message similar to the following, if the VM is allocated to an SDRS cluster:
     
    [ReconfigVM_Task] - Invalid datastore path 'vmname/vmname_1.vmdk'
     
    Exception: If the Agent is added after the hotfix is applied, and the new agent is used for ova deployment, additional manual changes will need to be made to the agent, please contact GSS.

    HF5 7.5

    vIDM performance enhancements.

    HF5 7.5

    NSX deployed items periodically show up as virtual machines and not NSX items.

    NSX deployed items periodically show up as virtual machines and not NSX items

    HF5 7.5

    Resiliency improvements for vRA database clustering.

    Resiliency improvements for vRA database clustering in 3VA / "SYNC" mode
    https://kb.vmware.com/s/article/52018

    HF5 7.5

    Date picker on custom form cannot be associated to a custom property.

    Date picker on custom form cannot be associated to a custom property

    HF5 7.5

    All provisioning requests for specific vRA Business Groups are failing with status "The Request approval has returned with an Error".

    In the catalina.out log you will see errors similar to:

    Pre-HF5 7.5

    Directory sync stops working after upgrading to vRealize Automation 7.4.

    https://kb.vmware.com/s/article/56193

    Pre-HF5 7.5

    Deploying OVF/OVA Blueprint fails to apply property values where the property name contains uppercase characters.

    When deploying an OVF/OVA template that contains user-configurable OVF properties, the property values specified by the requestor are not applied to the resulting virtual machine. You might notice that instead of the specified values being applied, the default values defined in the OVF template itself are applied.

    Pre-HF5 7.5

    Duplicate property causing SQL 2014 installer to crash.

    When deploying SQL Server 2014 you may encounter errors such as "Property loading failed.  Duplicate property '<property here>' found.  Ignoring the property.

    Pre-HF5 7.5

    After upgrading to vRealize Automation from 7.3 to 7.4 /usr/lib/vcac fills up with Java dump files (.hprof).

    https://kb.vmware.com/s/article/55095

    Pre-HF5 7.5

    API needs to prevent custom properties from being updated during reprovision.

    In some cases, hidden custom properties can become visible upon reprovision requests.

    Pre-HF5 7.5

    Unable to start Xenon service after upgrading to vRA 7.4.

    https://kb.vmware.com/s/article/55649

    Pre-HF5 7.5

    Schema doesn't load for Machine lifecycle and Machine provisioning event topics in vRA subscription.

    https://kb.vmware.com/s/article/55837

    Pre-HF5 7.5

    0 0
  • 10/11/18--02:42: Pstgress Command
  • How can i run the following command in Postgress Embedded DB in vRA appliance 


    0 0
  • 04/19/14--01:10: Unable to install IaaS
  • I could sure use some advice on this everyone.  Very frustrating trying to just install the IaaS component.

    I am setting up a distributed installation going through a Citrix Netscaler VPX Load balancer.

    I of course have 2 vcac appliance with it's virtual VIP: vcloud.pslab.internal

    next is the IaaS server with a vip of: vcacweb.pslab.internal

     

    Successfully configured the appliance but I am having very difficult time trying to install IaaS

     

    Here is the list of preliminary steps prior to installing Website and Model Manager.

     

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    1.       Microsoft .NET Framework 4.5 installed

    1. IIS Server Role installed
      Currently only Microsoft Internet Information Services (IIS) 7.5 is supported. IIS Server role must be installed with the following Role Services using Server Manager (More information on installing IIS can be found here):
      1. Static Content
      2. Default Document
      3. HTTP Redirection (required for vCAC Self-Service Portal)
      4. ASP.NET
      5. ISAPI Extensions
      6. ISAPI Filter
      7. Windows Authentication

     

     

    1. IIS Authentication configuration
      After installing IIS, you’ll need to do some configuration within IIS:
      1. Open Internet Information Services (IIS) Manager
      2. In the tree pane, expand the <machine name>, Sites, to reach the Default Web Site
      3. In the results pane, double click on Authentication
      4. Disable Anonymous Authentication
      5. Enable Windows Authentication
      6. Highlight Windows Authentication and click on Providers under Actions on the right hand side

      i.      Remove Negotiate from the Enabled Providers list 

    ii.      Add Negotiate back into the list, making sure it is the first provider in the list. (This is necessary due to a bug in IIS)

    iii.      Both Negotiate and NTLM providers should be enabled

      1. Open Advanced Settings (above Providers)
      2. i.      In the drop down box for Extended Protection change it to Accept and then change it back to Off again
      3. ii.      Kernel-Mode Authentication should be enabled
      4. iii.      Click OK. (This is necessary due to a bug in IIS)
    1. Windows Process Activation Service installedthe following procedure to add the Windows Process Activation Service feature:
      1. Open Server Manager
      2. Expand the Windows Process Activation Service feature

      i.      Select Process Model, .Net Environment, Configuration APIs 

      1. Expand the .Net Framework 3.5.1 Features
      2. i.      Select both .Net Framework 3.5.1 and WCF Activatio
      3. ii.      Make sure that both HTTP Activation and Non-HTTP Activation is selected
      4. Complete the installation of the Windows Features

    Microsoft Distributed Transaction Coordinator Service (MS DTC) enabled

    Log on as a batch job right

    Log on as a service right

    Added  DisableLoobBackChecking to the registry

    added Disablestrictnamechecking to the registry

    My domain account is in the Administrator group

     

    Follower Kendricks blog and ran the pre auto script

    http://www.kendrickcoleman.com/index.php/Tech-Blog/how-to-install-vcloud-automation-center-vcac-60-part-3-iaas-components.html

    -----------------------------------------------------------------

     

    I incuded screenshots of the installation process.

     

     

    After all the steps required, I can install IaaS.  Very frustating guys, I tell ya.  The installation fails at this point

    every time

     

     

    Error Log

    ------------------------------------------------------------

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Data.Services.Client.QueryResult.Execute()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Data.Services.Client.DataServiceRequest.Execute[TElement](DataServiceContext context, QueryComponents queryComponents)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Data.Services.Client.DataServiceQuery`1.Execute()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Data.Services.Client.DataServiceQuery`1.GetEnumerator()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Linq.Enumerable.FirstOrDefault[TSource](IEnumerable`1 source)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Data.Services.Client.DataServiceQueryProvider.ReturnSingleton[TElement](Expression expression)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Linq.Queryable.FirstOrDefault[TSource](IQueryable`1 source)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at DynamicOps.Repository.CafeClientAbstractFactory.LoadComponentRegistryUri()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Lazy`1.CreateValue()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Lazy`1.LazyInitValue()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at DynamicOps.Repository.CafeClientAbstractFactory.get_CafeUri()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at VMware.Cafe.ComponentRegistryClientFactory..ctor(ICafeServiceClientFactoryFactory abstractFactory)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at DynamicOps.Repository.CafeClientAbstractFactory.CreateClientFactory()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Lazy`1.CreateValue()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at System.Lazy`1.LazyInitValue()

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at VMware.Cafe.Client.Registration.RegisterUIPlugin(String jsonMetadata)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :     at VMware.VcacConfig.UIRegistrationCommands.RegisterUIPluginCommand.Execute(CommandLineParser parser)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 851 AM :  Warning: Non-zero return code. Command failed.

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml(528,5): error MSB3073: The command ""C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\Vcac-Config.exe" RegisterUIPlugin -f "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\plugin.json" -v" exited with code 1.

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :Done Building Project "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml" (VARegistrationFinalSteps target(s)) -- FAILED.

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :Build FAILED.

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :"C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml" (VARegistrationFinalSteps target) (1) ->

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :(VARegistrationFinalSteps target) ->

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :  C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\DeployRepository.xml(528,5): error MSB3073: The command ""C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\Vcac-Config.exe" RegisterUIPlugin -f "C:\Program Files (x86)\VMware\vCAC\Server\Model Manager Data\Cafe\plugin.json" -v" exited with code 1.

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :    0 Warning(s)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :    1 Error(s)

    Info : 2014-04-19 01 03 54 867 AM :Time Elapsed 00:00:17.66

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    Thanks in advance everyone.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     


    0 0

    Does VRA 7.4 support using VM Templates in Content Libraries. My understanding is that the function is not supported in earlier versions.


older | 1 | .... | 404 | 405 | (Page 406) | 407 | 408 | .... | 418 | newer